redactie website creatieve industrie

By on maart 31, 2014

FlowlandIn Flevoland vind je tal van broedplaatsen en ondernemers uit de creatieve industrie. Van kunstenaars en industrieel ontwerpers tot architecten en filmmakers. En die startten een platform, Flowland.

Wij hielden ons tijdens de start van Flowland o.a. bezig met de redactie van de website. Dat betekende non-stop zoeken naar noemenswaardig nieuws op het gebied van architectuur, mode, grafisch ontwerp, kunst, interieurontwerp, gamedesign, theater, innovatie, industrieel ontwerp etc. En behalve dat las je natuurlijk alles over Flowland zelf. Over de flowcafe’s en andere evenementen, over het bestuur en de ambitieuze plannen, over hoe je lid kan worden & nog meer. We berichtten natuurlijk niet alleen over Flevoland maar ook over de rest van de wereld!

project: redactie website Stichting Flowland, creative industries Flevoland

partner: Stichting Flowland / Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *