Redactie magazine cultuur Flevoland

By on november 17, 2013

IMG_20151212_192913Struinen door een kunstwerk? Gratis concerten op ongebruikelijke plekken? Festivals? Locatietheater? Tentoonstellingen? Galeries?

‘t Flevolandse culturele aanbod is inmiddels zo groot dat de provincie er graag een ‘minimagazine’ aan wilde wijden, in samenwerking met Toerisme Flevoland. Zoveel mogelijk actuele culturele onderwerpen en een culturele agenda maakten deel uit van het magazine. Wie wat dat betreft alles mee wilde maken dit jaar, kwam echt tijd tekort. En dan hebben we nog maar een selectie van het totale aanbod een plekje kunnen geven…

Het magazine kwam ruim voor de zomer uit. En wij deden de redactie.

project: redactie magazine cultuur Flevoland
partner: Toerisme Flevoland

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *