Lobbyfolder gemeente Almere

By on maart 31, 2013

IMG_20160120_111502In vergelijking met andere steden in Nederland ontvangt Almere weinig of eigenlijk geen Rijkssubsidie voor cultuur. De gemeente Almere wil daar verandering in aanbrengen en is om die reden een lobby gestart om een langjarige afspraak te kunnen maken met het Rijk. Alleen zo kan Almere op een volwassen manier investeren in kunst en cultuur. Om de lobby bij het Rijk meer kracht bij te zetten ontwikkelde de afdeling kunst en cultuur van de gemeente Almere een lobbyfolder.

VANDAAR / leverde tekst voor deze lobbyfolder. We beschreven een aantal bijzondere culturele projecten die in Almere gerealiseerd zijn of die nog op stapel staan. We laten zien dat er wel degelijk veel gebeurt maar dat er ondanks dat nog veel ontwikkeld moet worden. We hopen dat onze bijdrage een positieve invloed zal hebben!

partner: Gemeente Almere

opdracht: tekstuele bijdrage lobbyfolder

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *