media- en communicatieplan Stadsbos

By on maart 31, 2009

IMG_20150605_105310De stad Almere is continu in ontwikkeling, ook op het gebied van natuur. Zo is het Waterlandse Bos ontwikkeld als ‘Stadsbos van Almere’. Je vindt er het stadslandgoed, vele overwachte plekjes met picknickbanken, water om met je bootje doorheen te varen of een frisse duik te nemen, wandel- en fietspaden en uiteraard prachtige natuur. We ontwikkelden een mediaplan en een communicatieplan, in nauwe samenwerking met Tempo Giusto.

partner: Gemeente Almere / Boswachterij Almeerderhout

opdracht: opstellen communicatieplan & ontwikkeling publiciteitscampagne ‘Stadsbos van Almere’

 

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *