Interim communicatie- en inhoudelijk coördinator

By on maart 31, 2008

IMG_20151129_103949VANDAAR / was tijdelijk de communicatie / inhoudelijk coördinator van de nieuwe culturele hotspot voor jongeren in Almere: het Pakhuis. Gedurende drie maanden zorgden we voor onder andere de realisatie van huisstijl van het Pakhuis, een brochure, de website, visitekaartjes voor alle organisaties, een corporate brochure in de vorm van een serie A6 kaarten, het openingsfeest, een open huis voor bewoners en het werkbezoek van de wethouder.

partner(s): De Schoor / Pakhuis Almere – communicatie- en inhoudelijk coördinator

opdracht: geef advies en zorg in de opstartperiode van het Pakhuis voor de huisstijl en andere communicatie uitingen en zorg voor de uitvoering van een aantal events, samen met de gebruikers van het pand.

 

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *