interim campagnecoördinator Stichting Zwerfjongeren Nederland

By on maart 31, 2007

IMG_20151128_164425

Stichting Zwerfjongeren Nederland wilde met een landelijke campagne de aandacht vestigen op de alarmerende groei van het aantal zwerfjongeren in ons land. In een jaar tijd was het aantal officieel geregistreerde dak- en thuisloze jongeren toegenomen van 3.500 naar 5.000.

De campagne bestond uit een kunstwerk, opgebouwd uit twee delen die van 25 januari tot en met 25 juni 2005 door Nederland zwierf. Het ene kunstwerk trok langs opvanghuizen, het andere kunstwerk langs grote bedrijven en instellingen in Nederland. Aan het eind van de route ontmoetten de kunstwerken elkaar en vonden ze bij Aedes, de brancheorganisatie voor woningbouwcorporaties een blijvend thuis. Het doel van de campagne was het vergroten van de naamsbekendheid van de stichting en het vergaren van financiële middelen.

Eind december is Vandaar / per direct gestart met de coördinatie van deze leuke klus. Van het ontwikkelen van communicatie-uitingen tot het bedenken van ludieke acties om de doelstellingen te kunnen realiseren.

partner: Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) via FlexConnection

opdracht: SZN zocht per direct een interim campagnecoördinator voor hun landelijke campagne

Mariska Bronstring

About Mariska Bronstring

^^^ VANDAAR / media ^ optimist ^ antieke vakantieboerderij in Saale-Unstrut Duitsland ^ eco chic ^ upcycled interieur ^ ons hout gestookte fornuis ^ love your locals ^ nomad ^ organic ^ vega-fan ^ moestuin ^ realistische dromer ^ concepten ^ hart voor dieren ^ magazines ^ boeken ^ vintage & retro ^ stillevens ^ poetic interiors ^ poetic places ^ fotografie ^ upcycling ^ chocolade ^ life is a pickinick ^ slow cooking ^ Almere-Buiten Flevoland Netherlands ^^^ Voor o.a. goeie espresso, handgemaakt design, taartjes van patisserie Pompadour of van Dulce de Leche Boutique in Valencia, vintage kunst & concept stores en ontmoetingen met inspirerende mensen maak ik graag een omweg! En weet je wat...ik heb geen haast :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *